The Fast And The Furious

Med Vin Diesel, Paul Walker.

Dominic (Vin Diesel) kører ræs i L.A.’s gader. På en enkelt nat kan han score mere end $10.000, når nogen har modet til at stille op mod ham. Brian (Paul Walker) er klar til at køre lige til grænsen og efter et forrygende løb mod den skånselsløse Johnny, bliver han accepteret af Dominic. Hvad han ikke ved er, at Brian arbejder "under cover" for FBI. Han er nemlig nødt til at stoppe en række overfald på lastbiler, før chaufførerne tager sagen i egne hænder.

I Biograferne:28 September 2001
VHS Leje:8 Maj 2002
VHS Købe:8 Maj 2002 / 6 August 2003
DVD Leje:8 Maj 2002
DVD Købe:8 Maj 2002 / 6 August 2003
UMD Købe:26 Oktober 2005
Links: Officiel Hjemmeside

 

 


Træd på speederen og gør dig klar til en actionfilm, som ikke nøjes med standard tempo. Der er bogstavelig talt meget fart på denne film, men det er altså ikke kun et udstillingsvindue for bilfans - den er meget mere.

Vin Diesel og Paul Walker spiller overbevisende de seje fyre, som er hovedpersonerne i filmen. Der er også masser af god musik, som sammen med flotte billeder præger filmen i positiv retning.

Generelt en rigtig fed actionfilm, som kan blive en reference for kommende film indenfor genren. Eneste minus er at min bil nu synes utrolig lille. Et klart hit til videoen - den skal ses!

- Henrik Secher